"Niet iedereen kan googelen"

Ewoud Sanders – EHBO (Eerste hulp bij e-onderzoek)

“Niet iedereen kan googelen”

Het boekje dat in bovenstaand NRC-artikel wordt besproken, stond al een behoorlijke tijd in de boekenkast op kantoor (dat kun je wel zien aan de datum van het persbericht, haha). Maar ach, googelen kon ik toch wel? Dus bleef het daar ongeopend staan. Afgelopen week heb ik het eindelijk eens doorgenomen. En nee: ik deed geen revolutionaire ontdekkingen en sloeg mezelf niet voor m’n hoofd omdat ik het al die jaren faliekant fout had gedaan. Wat dan wel? Enkele aha-momentjes en verdraaid handige tips. Die tips kon ik bovendien meteen in de praktijk uitproberen tijdens een opdracht waarbij nogal wat napluiswerk kwam kijken. Beetje ermee spelen en ja hoor: ze leverden veel goede terminologie-resultaten op in veel minder tijd dan het me anders had gekost.

Klein boekje, groot plezier! Ik heb dus de papieren versie, maar wie de link in het artikel volgt, kan het ook nog eens gratis downloaden. Doe er je voordeel mee…

Eens kijken wat er hier nog meer ongelezen in die kast staat…

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *