VDTS en Alpe d’HuZes

Vandaag de afsluiting van een klein tijdperk: de kick-off van Alpe d’HuZes 2017 in Papendal. Het begin van wat over een paar weken ongetwijfeld weer een onvergetelijke dag gaat worden voor alle deelnemers.

Waarom is het dan toch een afsluiting? Omdat het voor mij de dag is dat ik mijn taken als webmaster neerleg. Na 6 jaar als sponsor, deelnemer en vrijwilliger is het mooi geweest. Om diverse grote en kleine redenen heb ik eerder dit jaar besloten niet meer mee te doen als deelnemer en ook met mijn vrijwilligerswerk te stoppen.

Het voelt goed, maar ook een beetje vreemd. Het evenement zal altijd een bijzonder plekje in mijn hart innemen (het eerste en enige evenement waar VDTS ooit shirtsponsor is geweest!); nu is het echter tijd om vooruit te kijken!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *